Новости

Дієта для людей з 4-ю групою крові

Інформаційний портал “Cвіт краси” продовжує розкривати тему дієти із врахуванням групи крові (загальну інформацію ви можете прочитати тут). У цій статті більш детально поговоримо про дієту для людей з 4-ю групою крові. 

Четверта група крові, іменована “Змішаний тип”. Даною групою наділені 7-8% проживають на земній кулі людей. Четверта група крові утворилася внаслідок змішування двох протилежних груп А і В. Переваги даної групи: володіє самим малим терміном існування на Землі, чому характеризується легко перебудовується, що має високу чутливість, імунною системою, поєднує в собі переваги типів А і В.

Недоліки цієї групи: чутливий (ніжний) травний тракт, дуже слабо захищена імунна система, піддана мікробних інфекцій, поєднує в собі недоліки типів А і В.

Ризики: серцеві захворювання, онкологія, анемія.

Необхідні поради щодо визначення раціону харчування

Помірно-змішане меню, що містить м’ясо у вигляді баранини, кролика, індички, рибу, виключаючи морепродукти, молочнокислі продукти, сири, соєвий сир, оливкова олія, печінка тріски, волоські горіхи і арахіс, гречаної крупи і кукурудзи, овочі у всіх видах, за винятком перцю, чорних оливок і кукурудзи, фрукти крім мають різкий смак і підвищений вміст кислоти.

Відповідні напої представлені у вигляді кави, зеленого чаю, видів чаю з ромашки, женьшеню, імбиру, шипшини, ехінацеї, глоду;

нешкідливі напої представлені у вигляді пива, вина, чаю з м’яти, дон-куэя, валеріани, малини;

Невідповідні напої представлені у вигляді сенни, липи і видів чаю з них.

Процедура відстеження за освітою надлишків організму категорично проти споживання червоного м’яса, шинки і бекону, насіння соняшника, гречки, перцю, пшениці і кукурудзи.

Приносить гарний результат вживання в їжу сої, риби, кисломолочних продуктів, зелених салатів, водоростей, ананасів. Вони спокійно підійдуть для періоду розвантаження організму.

Вітаміни і харчові добавки представлені вітаміном С, глодом, валеріаною, цинк, селен, бромелайном в якості харчового ферменту.

Особливі поради з організації харчування

1. У разі появи ознак початку процесу освіти надлишків організму тип АВ, або 4 група, потрапляє під вплив комбінації генів А і В типів. У деяких випадках внаслідок наявності такої обставини можуть виникнути серйозні перешкоди. Припустимо, що у людини спостерігається низький рівень вмісту кислоти в шлунковому соку, що характеризує тип А ознака, що поєднується з властивою типу В звичкою до м’яса. З усього перерахованого вище робимо висновок: нехай людина в якийсь частини і налаштований на споживання м’яса під час трапези, так як тип є всеїдних, однак він не в змозі його переварити до життєво необхідною мірою, внаслідок відсутності потрібного рівня вмісту кислоти, чому і відбувається утворення надлишків організму.

2. З метою рятування від надлишків організму не потрібно проходження особливих методик для видалення зайвої ваги, а просто необхідно зменшити порції вкушаемого м’яса, підвищити норму, що з’їдаються овочів і тофу, що є прекрасним постачальником білка для типів А і В).

3. Так само йде справа з вживанням в їжу бобових культур, гречки, кукурудзи і сезамових зерен. Тип А чудово приймає таку їжу, однак вплив генів типу В перетворює ці продукти в засіб, що перешкоджає виробництва інсуліну, з чого випливає ефект зниження швидкості обміну речовин. Тип АВ повинен виключити зі свого раціону харчування гречку, бобові культури і кукурудзу.

4. Тип АВ не демонструє таку серйозну ступінь реакції на глютеін пшениці, як типи 0 і, проте, для досягнення мети видалення надлишків організму, необхідно виключити зі свого меню пшеницю у всіх її проявах.

Методика заснована на групі крові, являє з себе більшою мірою набір рекомендацій, ніж незаперечна істина, яка не може бути змінена. Методика крові відрізняється від інших способів схуднення наявністю пропозиції не лише одного харчування згідно з наявною групою крові, і описом методів доповнення харчування звичними продуктами.

Дієта для людей з 1-ю групою крові
Дієта для людей з 2-ю групою крові
Дієта для людей з 3-ю групою крові  

Другие новости
 
30.12.2020
22.12.2020
20.12.2020
19.12.2020
18.12.2020
22.05.2016
24.02.2016
04.02.2016
15.01.2016
27.11.2015
 
 

Коллекция Chanel весна 2013 ч.3
(23)  Коллекция Chanel весна 2013 ч.3

Коллекция Chanel весна 2013 ч.2
(23)  Коллекция Chanel весна 2013 ч.2

Коллекция Chanel весна 2013 ч.1
(23)  Коллекция Chanel весна 2013 ч.1

Авторские вален-тинчики для влюбленных
(14)  Авторские вален-тинчики для влюбленных

Ювелирные изделия Dannijo весна-лето 2013
(20)  Ювелирные изделия Dannijo весна-лето 2013

Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.1
(24)  Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.1

Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.2
(22)  Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.2

Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.1
(23)  Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.1

Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.2
(24)  Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.2

Фотогалерея