Новости

Дієта для людей з 3-ю позитивною групою крові

Інформаційний портал “Cвіт краси” продовжує розкривати тему дієти із врахуванням групи крові (загальну інформацію ви можете прочитати тут). У цій статті більш детально поговоримо про дієту для людей з 3-ю позитивною групою крові.

Третя група крові, іменована “Кочівник”. Ця група є в наявності в 20,6% населення земної кулі. Люди, наділені цією групою, відрізняються такими якостями як врівноваженість, творча нотка. Дана група утворилася внаслідок переселення рас. Переваги даної групи: розвинена імунна система, легко модифікується система пристосування до змін в раціоні харчування і умовах навколишнього світу, наявність врівноваженою нервової системи.

Явних недоліків не спостерігається, проте у разі порушення рівноваги в раціоні харчування цілком вірогідні аутоімунні захворювання і слабкий захист від рідкісних вірусів.

Групи ризику: діабет 1-го типу, синдром хронічної втоми, аутоімунні захворювання, розсіяний склероз.

Необхідні поради з організації харчування

Дана група здатна вживати в їжу продукти, що входять у раціон харчування різних способів і комплексів харчування, з причини того, що відрізняється достатньою сумісністю з більшою частиною продуктів. Рекомендується різноманітний раціон харчування, побудований на принципі рівноваги. Людей, що володіють третьою групою крові, характеризує багатогранність живлення, що включає в себе м’ясо, рибу, кисломолочні продукти і молочні продукти без жиру, яйця, крупи, за винятком гречки і пшениці, бобові культури, овочі, крім кукурудзи, помідор, гарбуза, оливок, фрукти.

Виключити з меню в обов’язковому порядку морепродукти, свинину, м’ясо курятини.

Відповідні напої: зелений чай, трав’яні чаї, включаючи солодку, женьшень, гінгко-білоба, шавлія, лист малини, сік журавлини, капусти, виноградний, ананасовий. Нешкідливі напої: апельсиновий сік, пиво, вино, кава, чорний чай. Не допускається до вживання в їжу томатний сік.

У разі відстеження за станом ваги виключити з меню кукурудзу, сочевицю, арахіс, гречку, пшеницю, помідори, свинину.
Продукти, що сприяють регулювання стану ваги: зелені салати, трави, яйця, печінка, телятина, корінь солодки, соя.
Вітаміни і харчові добавки представлені у вигляді магнію, лецитину, лакриці, Гінгко-Білоба, ехінацеї, бромелайна.

Фізичні вправи ґрунтуються на принципі поєднання фізичної і психічної складових, включаючи ходьбу, велосипед, теніс, плавання, йогу.

Особливі поради

• Людям, які володіють третьою групою крові, протипоказані наступні продукти, з причини того, що сприяють накопиченню надлишків організму: кукурудза, гречана каша, арахіс і сезамову зерна. Всі ці продукти приводять до скорочення виробництва інсуліну (для типу В), внаслідок чого є причиною зменшення рівня якості обмінних процесів.

Всі ці фактори призводять до появи втоми, затримки води, гіпоглікемії і появи в організмі надлишків.

• Тип, так само як і тип 0, реагує на глютеін пшениці, унаслідок якого зменшується швидкість метаболізму. У разі недостатнього рівня якості перетравлення і спалювання їжі, що представляє із себе паливо для організму, вона накопичується у вигляді жирового прошарку. Глютеін представляє меншу небезпеку для типу, на відміну від типу 0. Однак, при бажанні позбутися від надлишків організму, і одночасному поєднанні пшениці у всіх видах з кукурудзою, сочевицею, гречкою і арахісом, буде отримано неочікуваний результат.

• При намірі мати хороше здоров’я і тримати вагу в нормальному стані обов’язково варто виключити з раціону вищеназвані продукти. Крім цього рекомендується звести до мінімуму споживання жирів і цукру, виконувати фізичні вправи. Виходячи з наявності численних прикладів стає ясно, що люди, наділені кров’ю типу В, дотримуючись цих порад, відрізняються тривалістю і здоровим життям.

Дієта для людей з 1-ю групою крові
Дієта для людей з 2-ю групою крові
Дієта для людей з 4-ю групою крові

Другие новости
 
30.12.2020
22.12.2020
20.12.2020
19.12.2020
18.12.2020
22.05.2016
24.02.2016
04.02.2016
15.01.2016
27.11.2015
 
 

Коллекция Chanel весна 2013 ч.3
(23)  Коллекция Chanel весна 2013 ч.3

Коллекция Chanel весна 2013 ч.2
(23)  Коллекция Chanel весна 2013 ч.2

Коллекция Chanel весна 2013 ч.1
(23)  Коллекция Chanel весна 2013 ч.1

Авторские вален-тинчики для влюбленных
(14)  Авторские вален-тинчики для влюбленных

Ювелирные изделия Dannijo весна-лето 2013
(20)  Ювелирные изделия Dannijo весна-лето 2013

Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.1
(24)  Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.1

Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.2
(22)  Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.2

Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.1
(23)  Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.1

Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.2
(24)  Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.2

Фотогалерея