Новости

Дієта для людей з 2-ю групою крові

Інформаційний портал “Cвіт краси” продовжує розкривати тему дієти із врахуванням групи крові (загальну інформацію ви можете прочитати тут). У цій статті більш детально поговоримо про дієту для людей з 2-ю групою крові.

Друга група крові, іменована “Землероб”. Дана група з’явилася завдяки тому, що відбувся зміни способу життя мисливців, який трансформувався до осілого способу життя землеробів. 37,8% населення Землі наділені цією групою крові. Особливості даної групи – незмінність, проживання на одному місці, гідна пристосовність до спільного колективної праці, здатність до дотримання певного порядку. Переваги цієї групи: гідно пристосовується до змін в раціоні харчування і навколишнього світу, мають чудово діючими імунної і травної системи, при вживанні в їжу близького типу продуктів, тобто вегетаріанського.

Недоліки цієї групи: погано пристосований до грубої їжі травний тракт, недостатньо розвинена імунна система, що підлягає будь-яким інфекцій, дуже чутлива нервова система.

Групи ризику: серцеві захворювання, онкологія, анемія, захворювання печінки і жовчного міхура, діабет.

Необхідні поради з організації правильного харчування

Суворе дотримання дієти, не має у своєму складі тваринної їжі: соя, овочі, зелені салати, крупи, бобові культури, фрукти, виключаючи мають різкий смак – апельсини, мандарини, ревінь, папайя, банани, кокоси, риба, крім камбали, палтуса, оселедця, ікри, а також морепродуктів, обмеження споживання цукру, дозволяються сир без вмісту жиру і кисломолочні продукти.

Відповідні напої – кава, зелений чай, червоне вино. Соки – морквяний, ананасовий, грейпфрутовий, вишневий. Вода з лимонним соком. Виключити – апельсиновий сік, чорний чай, всі содові напої.

У разі потреби відслідковувати зміну вага, видаливши з раціону м’ясо курки та індички, молочні продукти, пшеницю, будь-який перець, морозиво, цукор.

Сприяють позбавлення від надлишків організму рослинні масла, соя, овочі, ананаси.

Вітаміни і харчові добавки представлені у вигляді вітамінів групи В, С, Е, кальцію, заліза, цинку, селену, хрому, біфідумбактерину, трав’яного чаю, жень-шеня, ехінацеї.

Скоротити споживання вітаміну А, замінивши його В-каротин, що містяться в їжі.

Рекомендується виконувати спокійні і зосереджують фізичні вправи, представлені у вигляді йоги і тай-цзи.

Особливі поради

1. Внаслідок того, що у цієї групи присутній травна система, максимально підходить для рослинної їжі, володіючи зниженим рівнем вмісту кислоти в шлунковому соку, спостерігаються серйозні труднощі перетравлювання м’яса, можливого в умовах високого рівня вмісту кислоти в шлунковому соку. Варто виключити з раціону м’ясо, залишивши тільки обмежена кількість курки або індички, завдяки чому вдасться утримати вагу в нормі, а в разі появи надлишків організму – грамотно від них позбутися. Люди цієї групи, за винятком нульовою групи, з-за вживання м’яса знижується швидкість метаболізму, внаслідок чого відбувається відкладення жиру. Вживання в їжу рослинних продуктів також благотворно впливає на підвищення енергії і захист організму від захворювань, адже нерозвинена імунна система пригнічується неправильним раціоном харчування.

2. З причини того, що слизова травного тракту дуже ніжна, необхідно виключити всю гостру їжу, включаючи всі види перців, оцет, помідори у всіх видах, кислі фрукти і ягоди, майонези і спеції; продукти харчування із вмістом ферментів і солі, включаючи солону рибу, оселедець, огірки, свіжу і солону капусту, крім брокколі, картопля. Рекомендується вживати в їжу часник і цибулю, моркву.

3. Вживання молочних продуктів повинне відбуватися в обмежених кількостях, оптимальним варіантом буде пиття кисломолочних продуктів, сирів без жиру, сиру, бринзи. В якості джерела білка виступають соєві продукти у всіх проявах. Не варто випускати з виду яйця, служать джерелом білка, вітамінів і мікроелементів (Zn, Ca, B, B-каротин).

4. Якісь особливі поради з організації харчування та дотримання правил відстеження ваги не передбачено. Необхідно харчуватися у відповідності з умовами, придатними даній групі крові, і виконувати необхідний режим фізичної активності. Цукор і шоколад найкраще вживати в обмежених кількостях.

Дієта для людей з 1-ю групою крові
Дієта для людей з 3-ю групою крові
Дієта для людей з 4-ю групою крові 

Другие новости
 
30.12.2020
22.12.2020
20.12.2020
19.12.2020
18.12.2020
22.05.2016
24.02.2016
04.02.2016
15.01.2016
27.11.2015
 
 

Коллекция Chanel весна 2013 ч.3
(23)  Коллекция Chanel весна 2013 ч.3

Коллекция Chanel весна 2013 ч.2
(23)  Коллекция Chanel весна 2013 ч.2

Коллекция Chanel весна 2013 ч.1
(23)  Коллекция Chanel весна 2013 ч.1

Авторские вален-тинчики для влюбленных
(14)  Авторские вален-тинчики для влюбленных

Ювелирные изделия Dannijo весна-лето 2013
(20)  Ювелирные изделия Dannijo весна-лето 2013

Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.1
(24)  Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.1

Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.2
(22)  Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.2

Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.1
(23)  Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.1

Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.2
(24)  Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.2

Фотогалерея