Новости

Дієта для людей з 1-ю групою крові

Інформаційний портал “Cвіт краси” продовжує розкривати тему дієти із врахуванням групи крові (загальну інформацію ви можете прочитати тут). У цій статті більш детально поговоримо про дієту для людей з 1-ю групою крові.

Перша група крові, іменована “Мисливець”. Дана група представляє із себе найдавнішу серед всіх чотирьох, від якої в процесі розвитку утворилися інші групи. 33,5% живуть на земній кулі людей мають кров цієї групи. Сильний, самодостатній лідер. Особливості переваги: дієва система травлення, достатня імунна система, призначена для ефективного метаболізму і збереження нутрієнтів.

Особливості недостатності: погано пристосований до змін раціону харчування та реалій навколишнього світу, іноді спостерігається підвищення активності імунної системи і похідної з такої умови алергії.

Можливі проблеми: низька здатність крові до згортання, спостережувані в організмі процеси запалення(артрити), високий рівень вмісту кислоти в шлунковому соку (виразки), алергічні реакції організму.

Корисні поради з організації раціону харчування

• Варіант харчування, що включає продукти з високим вмістом протеїнів – м’ясоїди;

• достатньо: м’ясо, виключаючи свинину, риба, морепродукти, Овочі і фрукти, виключаючи кислі, ананаси, дозовано житній хліб.

• Скоротити: крупи, особливо вівсянку, пшеницю у всіх видах, включаючи пшеничний хліб. Дозволяється вживання бобових культур та гречки.

• Виключити: Капусту, крім брокколі, пшеницю у всіх видах, кукурудзу у всіх видах, маринади, кетчуп.

• Корисні напої: зелений чай, трав’яні чаї з шипшини, імбиру, м’яти, кайєнского перцю, лакриці, липи; зельцер вода; нешкідливі напої: пиво, червоне й біле вино, чай з ромашки, женьшеню, шавлії, валеріани, листків малини;

Шкідливі напої: кава, міцні напої, алое, звіробій, сенна, ехінацея, полуничний лист.

У разі необхідності відслідковувати зміни ваги, викреслюючи з меню: Свіжу капусту, бобові культури, кукурудзу, пшеницю, цитрусові культури, морозиво, цукор, маринади, картопля.

Сприяють в позбавленні від надлишків організму: морські водорості, включаючи бурі і ламінарію використовують, риба і морепродукти, йодована сіль, м’ясо, краще всього яловичина, баранина, печінка, зелень, салат, шпинат, брокколі, редис.

Необхідні вітаміни і добавки: вітаміни групи В, вітамін К, кальцій, марганець, йод, корінь солодки, морські водорості, фермент панкреатичної залози.
Виключити: вітамін А, вітамін Е.

В цілях знаходження в оптимальному фізичному стані, тим більше при проведенні програми позбавлення від надлишків організму рекомендуються вправи з великою інтенсивністю: аеробіка, лижі, біг, плавання.

Особливі поради

1. Програма порятунку від надлишків організму. Серйозним недоліком першої групи крові є недостатній рівень обміну речовин, для виправлення якого розроблені наступні варіанти, призначені збільшити швидкість обміну речовин, внаслідок чого позбавившись від зайвої ваги:

• Виключити з раціону харчування пшеницю і всі вироби з неї, кукурудзу, бобові культури, сочевицю, унаслідок їх перешкоди виробництва інсуліну і похідного з цього зниження рівня метаболізму.

• Виключити з меню всі види капусти, крім брокколі, і всі вироби з вівса, унаслідок їх гальмування виробництва тиреоїдних гормонів, тобто гормонів щитовидної залози, і похідного з цього зменшення швидкості метаболізму.

• Збільшити норму прийому продуктів з вмістом йоду, включаючи морепродукти, водорості, зелень у вигляді салатів, шпинату, брокколі, йодованої солі, а також продуктів, які сприяють збільшенню виробництва тиреоїдних гормонів, включаючи редиску, редьку, дайкон. Буде до місця споживання соку з них порівну з морквою.

• Куштувати червоне м’ясо і печінку. Дані продукти, крім того, сприяють зростанню швидкості обміну речовин.

• Досить активні фізичні вправи.

2. З метою виправлення проблеми поганий згортання крові, у разі її прояву – продукти, що мають у своєму складі вітамін До: зелень, салати, водорості, м’ясо, печінка, масло печінки тріски, яйця. Виключити з раціону харчування дріжджову їжу; у разі спостереження порушення рівноваги кишкових бактерій – вживати в їжу ацидофільний і біфідобактерії.

3. Бути гранично уважними під час використання аспірину через його здатність збільшувати рівень вмісту кислоти і пізніше кров) і Гінгко Білоба, що демонструє ефект зростання швидкості обертання крові відбувається внаслідок зниження її густоти.

Дієта для людей з 2-ю групою крові
Дієта для людей з 3-ю групою крові
Дієта для людей з 4-ю групою крові

Другие новости
 
30.12.2020
22.12.2020
20.12.2020
19.12.2020
18.12.2020
22.05.2016
24.02.2016
04.02.2016
15.01.2016
27.11.2015
 
 

Коллекция Chanel весна 2013 ч.3
(23)  Коллекция Chanel весна 2013 ч.3

Коллекция Chanel весна 2013 ч.2
(23)  Коллекция Chanel весна 2013 ч.2

Коллекция Chanel весна 2013 ч.1
(23)  Коллекция Chanel весна 2013 ч.1

Авторские вален-тинчики для влюбленных
(14)  Авторские вален-тинчики для влюбленных

Ювелирные изделия Dannijo весна-лето 2013
(20)  Ювелирные изделия Dannijo весна-лето 2013

Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.1
(24)  Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.1

Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.2
(22)  Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.2

Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.1
(23)  Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.1

Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.2
(24)  Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.2

Фотогалерея