Новости

Гречана дієта для схуднення

Інформаційний портал "Світ краси" в цій статі ознайомить вас з різними аспектами гречаної дієти. Гречана дієта триває 14 днів, є однією з високоефективних дієт. З її допомогою можна легко схуднути на 5, а то й 10кг.

Гречана крупа є висококалорійною. У цьому гречана дієта в чомусь схожий а на рисову дієту. Як і в рисовому дієті, за дотримання всіх умов живлення, при гречаної дієті, разом з жировим шаром, розсмоктується та целюліт. Ефективність гречаної дієти полягає саме в високою калорійністю гречаної крупи. У зв’язку з цим, можна повністю відмовитися від білкових і жирових складових їжі. Обов’язкова умова цієї дієти – повна відмова від солі, спецій і різних соусів. Гречку необхідно приготувати заздалегідь на весь наступний день. 0.5кг гречаної крупи заливають 1.5 л. Кип’яченої води і загортають каструлю у ковдрі. До ранку крупа розпариться і стане схожа на звичайну гречану кашу. Ще одна важлива умова – не можна приймати їжу після 18:00. Гречку можна їсти в будь-якій кількості. Крім неї в раціон можна включити до 1 літра знежиреного кефіру.

Перевага гречаної дієти полягає в тому, що при її використанні, немає відчуття слабкості, запаморочень і млявості, як це буває при деяких інших дієтах (наприклад, капустяна дієта).

Тривалість застосування гречаної дієти позбавлення від надлишків відноситься до тривалим, нараховуючи 14 днів, але при цьому має найбільший вплив, призводячи до видалення з організму 12 зайвих кілограм ваги, і це не вважається максимумом. І все це відбувається на тлі високого рівня вмісту калорій в гречаній крупі. Високим рівнем наявності калорій гречана дієта схожа на рисову, причому дотримання вимог обох дієт, окрім позбавлення від надлишків жиру, призводить до очищення покривів організму від відкладень целюліту.

Швидкодія гречаної дієти можливо завдяки високому рівню змісту калорій в гречці, внаслідок чого достатньо просто видалити з меню білкову їжу у вигляді риби та м’яса, а також продукти із вмістом жиру. Високий рівень вмісту калорій в гречці виникає з наявності високого рівня вмісту рослинного білка.

Гречана дієта позбавлення від зайвої ваги

Для отримання необхідного результату від гречаної дієти в обов’язковому порядку відбувається відмова від різноманітних приправ, спецій, соусів і солі, ніж гречаний метод схожий на інші ефективні методики, ту ж медичну методику боротьби з надлишками ваги. Також доводиться відмовлятися від прийому їжі після 18:00, вірніше сказати за 4 години до сну, за обов’язкового виконання якого відкривається можливість гречаного способу видалення покладів жиру.

Для створення умов для дії цього методу гречка проходить через особливий процес підготовки полягає в достроковому приготуванні, за день до початку процесу схуднення. У каструлю з 0,5 кілограмами промитої гречаної крупи вливають 1,5 літра киплячої води і залишають її, загорнутої в ковдру, до ранку, також підійде великий термос. Варити крупу для процесу схуднення не можна. До ранку крупа приймає вигляд вареної гречки і вживається в їжу протягом двох тижнів. У разі присутності залишків води їх необхідно злити і на наступний день долити менше 1,5 л крутого кип’ятку.

Раціон харчування під час протікання гречаної дієти

Раціон містить у своєму складі гречку, яку можна вживати будь-якими порціями і максимум 1 літр кефіру без жиру протягом доби, випита з гречкою або окремо. Перед сном у разі відчуття сильного голоду, за півтори години до сну, допускається прийняття однієї склянки знежиреного кефіру. В результаті такої боротьби з собою вдасться позбавитися від надлишків організму, що стане достатньою підставою для продовження процесу схуднення у разі зривів, що не виключені. Гречана дієта не є винятком з безлічі інших способів схуднення, хоча б японського способу, не обмежує споживання води без змісту газу і мінералів. Справа в тому, що вода не сприяє зростанню почуття голоду, на відміну від консервованих і натуральних соків. Внаслідок жорстких умов гречаного способу позбавлення від зайвої ваги та її тривалості меню доводиться доповнювати полівітамінними препаратами, навіть при наявності їх нудотної дії, залежить від індивідуальних особливостей організму.

Переваги гречаної дієти

Гідність гречаної дієти полягає в тому, при зниженні ваги не спостерігаються характерні для інших способів позбавлення від зайвої ваги, хоча б капустяного і лимонно-медового, відчуття важкості і болю, включаючи запаморочення, загальну втома, млявість і слабкість.

Інша перевага гречаної дієти випливає з високого рівня вмісту калорій в гречці, завдяки чому з дня за днем протягом процесу позбавлення від зайвої ваги буде зростати відчуття легкості.

І, нарешті, основне достоїнство гречаного способу, що представляє із себе наявність середньої швидкості видалення зайвої ваги у розмірі 7 кг. за 14 днів, виходячи з повідомлень за цим способом спостерігаються випадки позбавлення надлишків ваги в розмірі понад 10 кг. вже після першого тижня.

Слід особливо акцентувати увагу на відсутність верхньої межі для норми споживання гречки за день процесу схуднення. У деяких людей, які потребують позбавлення від зайвої ваги, використання способу тягне за собою поліпшення зовнішнього вигляду шкіри, через відновлення обміну речовин, засвідчуючи налагодженому принципі дії гречаного способу. Обов’язково згадаємо супутнє деяким “видужуючим” дієтлогічних клінік розсмоктування целюліту, внаслідок відновлення обміну речовин.

Негативні наслідки гречаного способу позбавлення від зайвої ваги

Її тривалість виявляється досить довгою, правда при супутньому швидкодії, вираженому у швидкому пристосування організму до нового графіку прийому їжі і наявності великого “пробіл” до чергового можливого процесу накопичення надлишків організму.

Інше негативний прояв гречаної дієти полягає в його суворих вимог прийому кефіру і гречаної крупи.

Суворі умови гречаної дієти тягнуть за собою допускається його повторення. Адже у разі проведення схуднення цим способом протягом 2 тижнів і відсутності бажаного результату, повторне проходження процесу позбавлення від надлишків організму допускається через місяць, як мінімум.
 

Другие новости
 
30.12.2020
22.12.2020
20.12.2020
19.12.2020
18.12.2020
22.05.2016
24.02.2016
04.02.2016
15.01.2016
27.11.2015
 
 

Коллекция Chanel весна 2013 ч.3
(23)  Коллекция Chanel весна 2013 ч.3

Коллекция Chanel весна 2013 ч.2
(23)  Коллекция Chanel весна 2013 ч.2

Коллекция Chanel весна 2013 ч.1
(23)  Коллекция Chanel весна 2013 ч.1

Авторские вален-тинчики для влюбленных
(14)  Авторские вален-тинчики для влюбленных

Ювелирные изделия Dannijo весна-лето 2013
(20)  Ювелирные изделия Dannijo весна-лето 2013

Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.1
(24)  Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.1

Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.2
(22)  Мужская одежда от Valentino - осень 2013 ч.2

Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.1
(23)  Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.1

Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.2
(24)  Jean Paul Gaultier - коллекция весна 2013 ч.2

Фотогалерея